Manuale pentru Mașini de spintecat

Mai jos, găsiți toate mărcile de Mașini de spintecat pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De câte tone de forță are nevoie despărțitorul meu de lemn? Verificat

Pentru o utilizare personală ușoară, este suficient să creați propriul lemn de foc 22 sau 27 de tone de forță. În cazul utilizării personale grele, se recomandă utilizarea a 25 de tone. Pentru uz industrial se recomandă 40 de tone sau mai mult.

A fost util (115) Citeşte mai mult

Are nevoie de ascuțit un despărțitor de lemn? Verificat

Cu utilizarea normală pe lemn, nu este necesar să ascuțiți un despicător de lemn.

A fost util (92) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un despărțitor de lemn orizontal și unul vertical? Verificat

Despicatoarele orizontale de lemn au, în general, mai puțină putere și pot manipula numai bușteni mai subțiri. Modelele verticale pot prelua bușteni mai largi și pot avea mai multă putere.

A fost util (86) Citeşte mai mult