Manuale pentru EGO Maşini de tuns iarbă

Mai jos, găsiți toate modelele de EGO Maşini de tuns iarbă pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum știu când să ascuțesc lamele mașinii de tuns iarba? Verificat

Lamele ascuțite taie curat iarba. Lamele plictisitoare sfâșie aproximativ iarba care se va face maro. Dacă mașina de tuns iarba produce iarbă ruptă, atunci lamele trebuie ascuțite sau înlocuite.

A fost util (2383) Citeşte mai mult

Ce este mulcirea? Verificat

Unele mașini de tuns iarba sunt capabile să mulcească. Mulcirea mărunțește mărunt iarba și o suflă înapoi în gazon. Acolo mulciul funcționează ca nutriție și protecție pentru iarbă.

A fost util (783) Citeşte mai mult

Am pus accidental motorină în mașina de tuns iarba pe benzină, ce ar trebui să fac? Verificat

NU folosiți mașina de tuns iarba. Singura opțiune este de a goli complet rezervorul și de a-l umple cu combustibilul potrivit.

A fost util (715) Citeşte mai mult

Care este cea mai bună lungime pentru iarba mea? Verificat

Pentru a preveni uscarea ierbii, aceasta nu trebuie să fie prea scurtă. Este mai bine să tunde iarba mai des decât să o tai prea scurt. Lungimea optimă este între 3 și 4 centimetri.

A fost util (415) Citeşte mai mult

Pot tunde iarba când este udă? Verificat

Este posibil, dar nu este recomandabil. Când iarba este umedă, se va aglomera în timpul cositului, prevenind un rezultat optim.

A fost util (277) Citeşte mai mult

Care este momentul potrivit pentru a-mi tunde gazonul? Verificat

Cele mai bune luni pentru tunderea gazonului sunt martie-octombrie. Cosirea trebuie făcută o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de cât de repede crește iarba. Cel mai bun moment al zilei pentru a tunde iarba este la sfârșitul după-amiezii și niciodată în plin soare. Aceasta pentru a preveni uscarea ierbii după tăiere.

A fost util (254) Citeşte mai mult

La ce suprafață de gazon aleg o mașină de tuns electrică și la ce suprafață o mașină de tuns benzină? Verificat

Pentru suprafețe de până la 300m² puteți utiliza o mașină de tuns iarba cu acționare pe baterie. Pentru suprafețe mai mari decât aceasta se recomandă utilizarea unei mașini de tuns benzină.

A fost util (202) Citeşte mai mult

Pot lăsa un robot de tuns să lucreze noaptea? Verificat

Este mai bine să nu lăsați un robot de tuns să lucreze noaptea. Unele animale, cum ar fi aricii, sunt mai ales active noaptea. De multe ori nu sunt suficient de rapizi pentru a scăpa de cosirea robotului și pot fi grav răniți sau uciși.

A fost util (198) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual EGO LM2130E-SP Mașină de tuns iarbă
JULES 04-04-2024
Buna dimineata Mașină foarte ușor de utilizat, la îndemână, nu prea grea. Baterie goală încărcată în 1 oră. Foarte multumit la prima utilizare. Așteptăm serviciul post-vânzare...


(Tradus de Google)
EGO LM2130E-SP Mașină de tuns iarbă
Manual EGO LM1903E-SP Mașină de tuns iarbă
David 17-06-2023
Dacă am opțiunea autopropulsată, o pot opri și porni?


(Tradus de Google)
EGO LM1903E-SP Mașină de tuns iarbă
Manual EGO LM2135E-SP Mașină de tuns iarbă
Bob 05-11-2022
Cred că răspunsul tău la o întrebare de mai sus este incorect. Lungimea optimă pentru a tăia iarba ar trebui să fie între 3 și 4 inci în înălțime, nu 3 până la 4 centimetri.


(Tradus de Google)
EGO LM2135E-SP Mașină de tuns iarbă
Manual EGO LM1903E-SP Mașină de tuns iarbă
Tuomo Kangas 09-06-2022
Mașina de tuns iarba electrică Ego a încetat brusc să funcționeze. Lumina verde va porni, dar motorul nu va porni și lumina portocalie va începe să clipească în curând, dar în curând toate luminile se vor stinge. Ar fi instrumentul meu principal! Unde este cel mai apropiat centru de service din Oulu?


(Tradus de Google)
EGO LM1903E-SP Mașină de tuns iarbă
Manual EGO ZT4201E-L Mașină de tuns iarbă
Brad King 06-05-2022
lamele de pe 420 vor funcționa pentru o perioadă scurtă de timp, apoi vor opri ceea ce trebuie să fie pași pentru a corecta


(Tradus de Google)
EGO ZT4201E-L Mașină de tuns iarbă