Manual Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor

Ai nevoie de un manual pentru Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 4 întrebări frecvente, 1 comentariu și are 1 vot cu o evaluare medie a produsului de 100/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

TE 7-C
Bedienungsanleitung de
Operating instructions en
Használati utasítás hu
vod k obsluze cs
vod na obsluhu sk
Instrukcja obsługi pl
Upute za uporabu hr
Navodila za uporabo sl
Ръководство за обслужване bg
Инструкция по зксплуатации ru
IНСТРУКЦIЯ З ЕКСПЛУАТАЦIЇ uk
Пайдалану бойынша басшылық kk
Instrucţiuni de utilizare ro
Kulllanma Talimatı tr
ar
ja
ko
zh
cn
Printed: 08.07.2013 | Doc-Nr: PUB / 5071226 / 000 / 01
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 10.32 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

James 04-12-2021
Orice idee de ce acțiunea ciocanului nu va funcționa, dar burghiul nu se rotește nicio problemă

răspuns | A fost util (1) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Hilti. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Hilti
Model TE 7-C
Categorie Ciocane rotopercutoare
Tip fișier PDF
Mărime fișier 10.32 MB

Toate manualele pentru Hilti Ciocane rotopercutoare
Mai multe manuale pentru Ciocane rotopercutoare

Întrebări frecvente despre Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un burghiu de impact și un ciocan rotativ? Verificat

Burghiile de impact pot fi utilizate pentru găurirea găurilor în cărămizi și pereți de mortar. Pentru găurirea pereților de beton aveți nevoie de un ciocan rotativ.

A fost util (198) Citeşte mai mult

Ce înseamnă Joule (J) în raport cu ciocanele rotative? Verificat

Numărul de Joule este o indicație a energiei de impact a ciocanului rotativ. Pentru a găuri găuri obișnuite în beton, este suficient un ciocan rotativ cu 2.2J.

A fost util (131) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un burghiu? Verificat

Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un burghiu poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (88) Citeşte mai mult

Pot depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj? Verificat

În general, puteți depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj, chiar dacă uneori îngheață acolo. Cu toate acestea, este mai bine pentru durata de viață a sculei electrice să o depozitați într-un loc uscat, fără fluctuații majore de temperatură. Într-o șopronă sau garaj, diferențele de temperatură pot provoca formarea de condens, care poate provoca rugina. În plus, uneltele care funcționează cu baterii durează mai puțin și nu se încarcă la fel de bine la temperaturi foarte scăzute. Pentru a fi sigur cum trebuie depozitată unealta electrică, citiți întotdeauna cu atenție manualul de utilizare.

A fost util (16) Citeşte mai mult
Manual Hilti TE 7-C Ciocan rotopercutor

Produse asemanatoare

Categorii relevante