Manual Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina

Aveți nevoie de un manual pentru Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.82 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Hozelock. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Hozelock
Model 2477 2n1
Categorie Tambure pentru furtun de grădină
Tip fișier PDF
Mărime fișier 0.82 MB

Toate manualele pentru Hozelock Tambure pentru furtun de grădină
Mai multe manuale pentru Tambure pentru furtun de grădină

Întrebări frecvente despre Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot lăsa mulineta furtunului de grădină afară în timpul iernii? Verificat
Nu, Hozelock vă sfătuiește să luați mulineta în interior în timpul iernii, cu excepția cazului în care este folosită efectiv. Frostul poate deteriora produsul.

A fost util (28) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina