Manual Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina

Aveți nevoie de un manual pentru Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.82 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Hozelock?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot lăsa mulineta furtunului de grădină afară în timpul iernii? Verificat
Nu, Hozelock vă sfătuiește să luați mulineta în interior în timpul iernii, cu excepția cazului în care este folosită efectiv. Frostul poate deteriora produsul.

A fost util (25)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Hozelock 2477 2n1 Tambur pentru furtun de grădina