Manual IKEA FADO Lampă

Ai nevoie de un manual pentru IKEA FADO Lampă? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 10 întrebări frecvente, 2 comentarii și are 3 voturi cu o evaluare medie a produsului de 33/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

FADO
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.05 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre IKEA FADO Lampă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de IKEA FADO Lampă?
Da Nu
33%
67%
3 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre IKEA FADO Lampă. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

light 23-04-2023
Bună ziua tuturor, Poate cineva să mă ajute, vă rog: am plafoniera Ikea Fado și nu îmi dau seama cum să o deșurub pentru a pune un bec nou. Știe cineva cum funcționează și mi-o poate descrie? M-aș bucura foarte mult de sprijin.

răspuns | A fost util (0) Citeşte mai mult (Tradus de Google)
Lovie 25-04-2023
Buna ziua, azi am avut aceeasi problema. Conversarea cu Ikea ar ajuta rapid. Ai un mic șurub deasupra mingii. Trebuie să le slăbiți și puteți glisa capacul în sus. Paharul poate fi apoi atârnat de suport.

A fost util (0) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru IKEA FADO Lampă. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați IKEA. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. IKEA FADO Lampă într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă IKEA
Model FADO
Categorie Lămpi
Tip fișier PDF
Mărime fișier 0.05 MB

Toate manualele pentru IKEA Lămpi
Mai multe manuale pentru Lămpi

Întrebări frecvente despre IKEA FADO Lampă

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este cel mai bun mod de a-mi dezasambla produsul IKEA? Verificat

IKEA afirmă că cel mai bun mod de a dezasambla produsele lor este de a urma instrucțiunile înapoi.

A fost util (18805) Citeşte mai mult

Din produsul meu IKEA lipsește un șurub / dop / cui. Unde pot obține un înlocuitor? Verificat

Fiecare IKEA are o secțiune în care puteți lua șuruburi, dopuri și alte elemente de fixare gratuite.

A fost util (9018) Citeşte mai mult

Vreau să scot o diblă de lemn din produsul meu IKEA, dar nu o pot scoate. Ce ar trebuii să fac? Verificat

Cel mai bine este să folosiți o clește și să folosiți o presiune ușoară pentru a îndepărta diblul. Nu strângeți prea tare, altfel diblul își va pierde aderența.

A fost util (1552) Citeşte mai mult

Este tot iluminatul cu LED reglabil? Verificat

Nu, nu toate luminile cu LED-uri sunt variabile. Acest lucru este indicat pe ambalaj sau pe lumina în sine.

A fost util (492) Citeşte mai mult

Am pus o lumină nouă în lampă, dar nu se va aprinde, de ce este asta? Verificat

Unele lămpi sunt realizate pentru surse de lumină cu o putere specifică. Când este introdusă o sursă de lumină care necesită o putere mai mare decât poate furniza lampa, este posibil ca lumina să nu se aprindă. Dacă lampa oferă o putere mult mai mare decât cea pentru care este făcută sursa de lumină, sursa de lumină se poate arde.

A fost util (348) Citeşte mai mult

De ce este importantă culoarea luminii? Verificat

În general, există două tipuri de lumină, lumină caldă și lumină rece. Lumina rece te menține ascuțit și treaz. Lumina caldă are un efect relaxant. Căldura luminii este măsurată în Kelvin și este indicată pe ambalajul lămpii în sine.

A fost util (283) Citeşte mai mult

Ce este lumenul? Verificat

Lumen este o unitate de măsurare pentru cantitatea totală de lumină vizibilă emisă de o sursă.

A fost util (228) Citeşte mai mult

Ce baze de șuruburi există? Verificat

La nivel mondial există multe tipuri de prize, dar cele mai utilizate sunt cele bazate pe șurubul Edison, indicate cu litera E. În majoritatea țărilor, bazele șuruburilor E27 și E14 sunt standard. În Statele Unite E26, E17, E12 și E10 sunt standard.

A fost util (172) Citeşte mai mult

Ce spun wati despre lampa mea? Verificat

Watt este o unitate de măsurare pentru consumul de energie electrică. Lămpile care produc mai multă lumină, în general, utilizează mai mult Watt, dar pentru a compara puterea de lumină ar trebui să utilizați întotdeauna lumenul.

A fost util (147) Citeşte mai mult

Ce este LED-ul? Verificat

LED-ul înseamnă diodă emițătoare de lumină. Prin trecerea puterii printr-un semiconductor în direcția corectă, se emite lumină.

A fost util (128) Citeşte mai mult
Manual IKEA FADO Lampă

Produse asemanatoare

Categorii relevante