Manuale pentru Aparate de bronzat

Mai jos, găsiți toate mărcile de Aparate de bronzat pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi un șezlong dacă iau medicamente? Verificat
Anumite medicamente pot provoca o reacție alergică sub influența luminii de pe șezlong. Dacă aveți dubii, contactați medicul.

A fost util (31)
Cât de des și cât de mult pot folosi un șezlong? Verificat
Nu se recomandă utilizarea unui șezlong de mai mult de 2 până la 3 ori pe săptămână. Mai mult de 25 de minute pe sesiune pot provoca leziuni ale pielii. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau un specialist pentru o utilizare corectă pentru tipul de piele.

A fost util (11)