Manuale pentru Aparate de ras

Mai jos, găsiți toate mărcile de Aparate de ras pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

În ce direcție ar trebui să mă bărbieresc? Verificat

În majoritatea cazurilor se recomandă bărbierirea cu direcția creșterii părului. Acest lucru reduce riscul apariției pielii iritate și a părului încarnat.

A fost util (181) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre capurile de bărbierit vibrante și rotative? Verificat

Aceasta este în mare parte o chestiune de nevoi și preferințe personale, dar, în general, se poate spune că lamele din capurile vibratoare ale aparatului de bărbierit se mișcă mai repede și, prin urmare, oferă rezultate mai rapide. Un cap de ras rotativ poate ajunge mai ușor la anumite zone ale feței.

A fost util (159) Citeşte mai mult