Manuale pentru Beurer Aparate pentru îndepărtarea calusului

Mai jos, găsiți toate modelele de Beurer Aparate pentru îndepărtarea calusului pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Folosesc în mod regulat un agent de îndepărtare a calusului, dar calusul pe care piciorul meu revine în continuare. De ce este asta? Verificat

Calusul se formează atunci când se exercită prea multă presiune pe o singură zonă. Acest cal poate fi eliminat, dar va reveni atâta timp cât cauza acestuia nu a fost rezolvată. Folosirea unor pantofi diferiți sau mersul pe jos diferit poate elimina excesul de presiune.

A fost util (34) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Beurer MP 55 Aparat pentru îndepărtarea calusului
ANNICK LEROY 09-01-2022
Beurer MP55 nou - dupa o singura utilizare treapta nu se mai intoarce - precizez ca a fost bine incarcata si nu a cazut sau din cauza manevrarii proaste - exista vreo solutie pentru a o repara? multumesc anticipat pentru ajutor - Cu respect [email protected]


(Tradus de Google)
Beurer MP 55 Aparat pentru îndepărtarea calusului