Manuale pentru Sport-Elec Periute de dinti electrice

Mai jos, găsiți toate modelele de Sport-Elec Periute de dinti electrice pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des și cât timp ar trebui să mă spăl pe dinți? Verificat
Este recomandabil să vă spălați dinții cel puțin de 2 ori pe zi timp de cel puțin 2 minute. Multe periuțe de dinți electrice sunt echipate cu o caracteristică care indică aceste 2 minute.

A fost util (34) Citeşte mai mult
Periajul cu o periuță de dinți electrică este mai bun decât periajul manual? Verificat
Periuțele de dinți electrice sunt mult mai bune la îndepărtarea plăcii decât periajul manual. O mulțime de periuțe de dinți electrice ajută, de asemenea, la sincronizarea secvenței periei, ajutând la obținerea unui rezultat mai bun.

A fost util (13) Citeşte mai mult
Mă spăl pe dinți de două ori pe zi, dar încă sufăr de respirație urât mirositoare, de ce este asta? Verificat
Respirația urât mirositoare nu este cauzată doar de resturile alimentare pe dinți sau de gingiile inflamate. Bacteriile de pe limbă și gura uscată pot provoca, de asemenea, respirație urât mirositoare.

A fost util (12) Citeşte mai mult
Pot folosi o periuță de dinți electrică la duș? Verificat
Acest lucru depinde de marcă și model. Verificați întotdeauna acest lucru în prealabil pentru a vă asigura siguranța și nu o faceți dacă periuța de dinți nu este potrivită pentru aceasta.

A fost util (7) Citeşte mai mult
De la ce vârstă poate folosi un copil o periuță de dinți electrică? Verificat
Copiii pot folosi o periuță de dinți electrică din momentul în care pot ține și folosi în mod independent o periuță de dinți. Pentru copii, utilizați un cap mic de perie cu fire moi. Pentru copiii cu vârsta de până la 5 ani ar trebui să utilizați o pastă de dinți specializată cu o cantitate redusă de fluor.

A fost util (4) Citeşte mai mult