Manuale pentru Lego

Mai jos, găsiți toate temele Lego pentru care avem instrucțiuni de construcție. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Tema pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Din setul meu lipsește o cărămidă Lego, unde pot comanda una de rezervă? Verificat
Lego are un serviciu în care puteți comanda cărămizi separate sau le puteți contacta atunci când lipsește o cărămidă din set. Aruncați o privire pe site-ul lor pentru mai multe informații.

A fost util (4322) Citeşte mai mult
Cum pot preveni decolorarea jucăriilor mele Lego? Verificat
Cei mai mari doi contribuitori la decolorarea plasticului jucăriilor Lego sunt expunerea pe termen lung la lumina soarelui și fumul de țigară. Încercați să le minimizați atunci când depozitați Playmobil.

A fost util (1457) Citeşte mai mult
Care este cel mai bun mod de a-mi curăța cărămizile Lego? Verificat
Lego vă sfătuiește să curățați cărămizile manual cu puțină apă (nu mai caldă de 40 ° C) și un detergent ușor. Nu puneți niciodată cărămizile într-o mașină de spălat sau într-o mașină de spălat vase. Lăsați cărămizile să se usuce la aer după aceea. Piesele electrice pot fi curățate numai cu o cârpă uscată.

A fost util (1345) Citeşte mai mult
După ce am construit un nou set Lego, rămân mereu câteva piese mici. Am uitat să le folosesc? Verificat
Nu, multe noi seturi Lego oferă piese de schimb pentru piesele mai mici.

A fost util (1084) Citeşte mai mult
Care este cel mai bun mod de a aplica autocolante pe Lego? Verificat
Pentru a putea repoziționa autocolantele, este o idee bună să aplicați un detergent pentru sticlă pe locul în care doriți să puneți autocolantul. Când autocolantul este în locul potrivit, lăsați-l să se usuce și se va lipi.

A fost util (967) Citeşte mai mult
Unde pot găsi o listă de piese din setul meu Lego? Verificat
Multe instrucțiuni moderne Lego includ o listă de piese la sfârșitul broșurii. În cazul mai multor broșuri, lista poate fi găsită în mijlocul PDF-ului.

A fost util (950) Citeşte mai mult
Pot fi folosite cărămizi Lego și Duplo în combinație? Verificat
Da, cărămizile Lego și Duplo sunt compatibile. Cărămizile Lego se potrivesc pe cărămizile Duplo cu știfturile goale. Cărămizile Duplo se potrivesc cel mai bine pe cărămizile Lego mai mari și s-ar putea desprinde din cărămizi Lego mai mici.

A fost util (842) Citeşte mai mult
De la ce vârstă este potrivit Lego pentru a juca? Verificat
Majoritatea seturilor Lego sunt potrivite pentru a se juca de la vârsta de 4 ani în sus, datorită părților mici pe care le includ. Tema specială Duplo este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 1,5 ani. Vârsta recomandată este întotdeauna menționată pe cutie.

A fost util (830) Citeşte mai mult
Am un set Lego Creator 3in1, unde pot găsi instrucțiunile pentru modelele alternative? Verificat
Am combinat instrucțiunile pentru modelele separate într-un singur PDF. Derulați prin PDF pentru a le vizualiza pe toate.

A fost util (96) Citeşte mai mult