Manuale pentru Playmobil

Mai jos, găsiți toate temele Playmobil pentru care avem instrucțiuni de construcție. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Tema pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot preveni decolorarea jucăriilor mele Playmobil? Verificat

Cei mai mari doi factori care contribuie la decolorarea plasticului jucăriilor Playmobil sunt expunerea pe termen lung la lumina soarelui și fumul de țigară. Încercați să le minimizați atunci când depozitați Playmobil.

A fost util (972) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun mod de a-mi curăța piesele Playmobil? Verificat

Playmobil vă sfătuiește să curățați piesele manual cu apă caldă sau o cârpă umedă, posibilă cu un detergent ușor. Nu puneți niciodată cărămizile într-o mașină de spălat sau într-o mașină de spălat vase. Lăsați cărămizile să se usuce la aer după aceea. Piesele electrice pot fi curățate numai cu o cârpă uscată.

A fost util (742) Citeşte mai mult

De la ce vârstă este potrivit Playmobil pentru a juca? Verificat

Majoritatea seturilor Playmobil sunt potrivite pentru a juca de la vârsta de 4 ani în sus, datorită părților mici pe care le includ. Specialul 1.2.3. tema este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 1,5 ani. Vârsta recomandată este întotdeauna menționată pe cutie.

A fost util (432) Citeşte mai mult