Manual Lorelli Daily Comfort Pompă de sân

Ai nevoie de un manual pentru Lorelli Daily Comfort Pompă de sân? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 3 întrebări frecvente, 1 comentariu și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

R
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 66.21 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Lorelli Daily Comfort Pompă de sân, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Lorelli Daily Comfort Pompă de sân?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Lorelli Daily Comfort Pompă de sân. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Φωτεινη 23-10-2023
Ce înseamnă 00 când a fost deja încărcat înainte?

răspuns | A fost util (2) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Lorelli Daily Comfort Pompă de sân. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Lorelli. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Lorelli Daily Comfort Pompă de sân într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Lorelli
Model Daily Comfort
Categorie Pompe de sân
Tip fișier PDF
Mărime fișier 66.21 MB

Toate manualele pentru Lorelli Pompe de sân
Mai multe manuale pentru Pompe de sân

Întrebări frecvente despre Lorelli Daily Comfort Pompă de sân

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Este posibil să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua? Verificat

Dacă este posibilă igienizarea părților prin care trece laptele, de exemplu prin fierberea lor, atunci este sigur să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua. În orice alt caz, nu este igienic și nu este recomandabil.

A fost util (54) Citeşte mai mult

Cât timp pot păstra laptele matern? Verificat

Acest lucru depinde de locul în care îl stocați. La temperatura camerei va dura 5-10 ore. În frigider laptele poate fi păstrat în stare proaspătă până la 5 zile sau până la 3 luni în congelator. În congelator, laptele matern va rămâne proaspăt timp de 3-6 luni. După încălzirea laptelui, acesta poate fi utilizat până la 1 oră. Dacă laptele miroase acru, cel mai bine este să nu-l folosiți.

A fost util (20) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre o pompă de sân cu un sistem deschis și închis? Verificat

Cu pompele pentru piept cu sistem închis, laptele nu intră în contact cu mecanismul și curge direct în rezervor. Cu un sistem deschis, laptele curge prin pompa de sân și apoi în rezervor. Prin urmare, un sistem închis este mai igienic și necesită mai puțină curățare.

A fost util (18) Citeşte mai mult
Manual Lorelli Daily Comfort Pompă de sân

Produse asemanatoare

Categorii relevante