Manuale pentru Mașini

Mai jos, găsiți toate mărcile de Mașini pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Mașina mea are un lanț de distribuție, care este intervalul de înlocuire pentru aceasta? Verificat

În cazul utilizării normale, un lanț de distribuție ar trebui să dureze întreaga durată de viață a mașinii și nu trebuie să fie înlocuit.

A fost util (2660) Citeşte mai mult

Nu pot deschide una sau mai multe uși din interior, de ce este asta? Verificat

Blocajul de siguranță pentru copii este probabil activat. Acest lucru poate fi adesea dezactivat cu un mecanism în ușă.

A fost util (898) Citeşte mai mult

Cât de des ar trebui să-mi schimb uleiul? Verificat

Aproape fiecare mașină are propriile orientări exacte, dar, în general, este înțelept să vă schimbați uleiul la fiecare 10.000 până la 15.000 de kilometri sau o dată pe an. Uleiul poluat poate provoca daune grave motorului în timp.

A fost util (798) Citeşte mai mult

Cheile mașinii nu vor mai debloca mașina de la distanță, de ce este asta? Verificat

Tastele mașinii care se pot debloca de la distanță funcționează în general cu o baterie. Când se termină, cheia nu va mai funcționa. Înlocuiți bateria și încercați din nou.

A fost util (678) Citeşte mai mult

Când ar trebui să fie oprit airbag-ul din lateralul scaunului pasagerului? Verificat

Când conduceți cu un copil pe un scaun auto pe scaunul pasagerului, airbag-ul de pe partea respectivă ar trebui să fie oprit. Acest lucru este recomandat și copiilor cu vârsta de până la 12 ani care au loc pe scaunul pasagerului. Aceasta pentru a preveni rănirea în caz de accident.

A fost util (653) Citeşte mai mult

O presiune mai mică a anvelopelor va avea ca rezultat o mai mare aderență atunci când conduceți pe zăpadă? Verificat

Nu, deși anvelopele vor avea mai multă suprafață în contact cu șoseaua cu o presiune mai mică, totuși vor avea ca rezultat o stabilitate mai mică. Conduceți întotdeauna cu presiunea corectă a anvelopelor!

A fost util (391) Citeşte mai mult

Mi-am umplut mașina cu combustibil greșit, ce ar trebui să fac? Verificat

Nu conduce! Nu contează dacă puneți motorină într-o mașină pe benzină sau benzină într-o mașină diesel. În ambele cazuri, poate provoca deteriorarea energiei și / sau a altor părți ale mașinii. Contactați asistența rutieră.

A fost util (273) Citeşte mai mult

Unde pot găsi numărul VIN al mașinii mele? Verificat

Acest lucru poate varia între mărci și modele, dar pe multe mașini numărul VIN poate fi găsit pe pragul ușii, sub capotă sau pe podeaua metalică de pe scaunul din față.

A fost util (241) Citeşte mai mult

Cât de des ar trebui să înlocuiesc lamele ștergătoarelor de parbriz? Verificat

Este recomandabil să înlocuiți lamele ștergătorului cel puțin o dată pe an. Semnele conform cărora lamele trebuie înlocuite se scurg, lasând o ceață, scot zgomot sau se desprinde cauciucul.

A fost util (214) Citeşte mai mult

Care este numărul VIN? Verificat

VIN înseamnă Vehicle Identification Number și este un număr unic pe care îl are fiecare mașină. Acest lucru face ca mașina să nu poată fi identificată după, de exemplu, un accident sau în cazul unei rechemări. De asemenea, permite identificarea unei mașini în cazul în care lipsesc plăcuțele de înmatriculare.

A fost util (188) Citeşte mai mult

Câte mile este un kilometru? Verificat

Un kilometru este egal cu 0,621 mile. Zece kilometri fac 6,21 mile. O milă este egală cu 1.609 kilometri. Zece mile face 16,09 kilometri.

A fost util (178) Citeşte mai mult

Pot folosi ștergătoarele de parbriz cât timp există gheață pe parbriz? Verificat

Nu, acest lucru nu este recomandabil. Gheața este ascuțită și poate deteriora cauciucul de pe lamele ștergătorului.

A fost util (170) Citeşte mai mult