Manual Metronic 498155 Antenă de satelit

Aveți nevoie de un manual pentru Metronic 498155 Antenă de satelit? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.45 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Metronic 498155 Antenă de satelit, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Metronic?
Da Nu
0%
100%
5 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

KERVELLA Florence 03-07-2019
Buna dimineata ! Am achizitionat acest vas avand incredere in vanzatorul de la Leroy Merlin, Ajuns acasa, am vrut sa il asamblez (subliniez ca sunt om de treaba), le-am pus pe cele 2 mai mari in fata vasului sa il insurub pe partea alba de plastic , pana acum totul este in regula, dar continuand, observ ca in punga de plastic sunt doar 2 suruburi in loc de cele 4 indicate, ce sa fac, l-am cumparat de la 55 km de acasa

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Acest manual a fost publicat inițial de Metronic.
Manual Metronic 498155 Antenă de satelit