Manual Nedis COOL116CWT Aer condiționat

Ai nevoie de un manual pentru Nedis COOL116CWT Aer condiționat? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 7 întrebări frecvente, 16 comentarii și are 7 voturi cu o evaluare medie a produsului de 29/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

ned.is/cool116cwt
Air Cooler
With a 5 L water tank capacity, ionizer function and remote control
C O O L116 C W T
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.05 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Nedis COOL116CWT Aer condiționat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Nedis COOL116CWT Aer condiționat?
Da Nu
29%
71%
7 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Nedis COOL116CWT Aer condiționat. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Riitta 21-06-2021
Nedis cool116cvt Instrucțiuni prea înguste și în unele locuri scrise greșit. De exemplu, unde pun tigăile reci când nu le pot pune în rezervorul de apă. Doar o mică gaură în rezervor pentru umplerea cu apă. Și pentru asta a trebuit să cumpăr un volan / pâlnie .. Și ce se întâmplă când apăsați pe funcția de răcire cool on. Apa se ridică pe puntea de sus? Mormanul de frig este pus in acest spatiu??? Verificați secțiunea de întreținere a rezervorului de apă. Și ce se întâmplă când pornesc ionizatorul?

răspuns | A fost util (73) (Tradus de Google)
Maiju 04-07-2021
Este normal ca apa sa se ridice pana in starea din care este pusa, dopul este este închisă și în timpul operațiunii de răcire apa crește rapid, trebuie oprită pentru a preveni inundarea. Ce puteți face singur în privința asta nu este menționat în manual. Sau un dispozitiv defect.

răspuns | A fost util (27) (Tradus de Google)
Pirpana 23-06-2021
Și eu aș rata instrucțiuni despre cum să pun cartuşele frigorifice într-un rezervor de apă? Și acel orificiu de umplere cu apă este într-adevăr nefericit de mic și greu de umplut.

răspuns | A fost util (26) Citeşte mai mult (Tradus de Google)
Pipa 28-06-2021
Ma intreb la fel, unde sunt puse acele batoane reci? Să scurgem apa și să o punem acolo și apoi să verificăm „Nu este interzisă utilizarea apei” .. chiar călăriți instrucțiunile .. Nu puteți obține ieftin, acest lucru a fost deja învățat.

A fost util (17) (Tradus de Google)
Laura 17-06-2021
Este acel răcitor de aer Nedis cool116 CWT sigur de utilizat atunci când acele fire merg la fundul rezervorului de apă?

răspuns | A fost util (19) (Tradus de Google)
Johanna 08-07-2021
Unde pun elementele de racire? Scoateți filtrul din spatele răcitorului și puneți elementele de răcire în rezervorul de apă Pe de altă parte, am găsit un astfel de răspuns când eu însumi am fost destul de surprins de așezarea acelor flori reci.

răspuns | A fost util (13) (Tradus de Google)

Loading…

Maiju 04-07-2021
Este normal ca apa sa se ridice pana in starea din care este pusa, dopul este este închisă și în timpul operațiunii de răcire apa crește rapid, trebuie oprită pentru a preveni inundarea. Ce puteți face singur în privința asta nu este menționat în manual. Sau un dispozitiv defect.

răspuns | A fost util (11) (Tradus de Google)
Annette liljeberg 29-06-2022
Răcitorul de aer Nedis cool116 CWT este sigur de utilizat atunci când aceste conducte merg la fundul rezervorului de apă? Este normal ca apa sa se ridice la starea din care este setata este stecherul este închisă și în timpul răcirii apa crește rapid, trebuie oprită pentru a preveni inundațiile. Ce puteți face în acest sens nu este menționat în manual? si unde pui cartusele de racire care vin cu el? sper raspunsuri mv Annette malmö

răspuns | A fost util (9) (Tradus de Google)
Markku Hopia 10-06-2023
cum fac sa se deschida gratarele din fata?

răspuns | A fost util (8) (Tradus de Google)
Markku Hopia 10-06-2023
cum să deschizi grilajele din față

răspuns | A fost util (7) (Tradus de Google)
Juha 03-07-2021
Hei, Cât de mult sunt acei 3 litri de apă din rezervorul Nedis COOL113CWT pentru, de exemplu, o capacitate de 2? YT. [email protected]

răspuns | A fost util (6) (Tradus de Google)
Kristiina 21-06-2023
Cum bagi acele pachete reci în rezervorul de apă? Stie cineva? Spune-mi si mie.

răspuns | A fost util (5) (Tradus de Google)
Laura 17-06-2021
Este acel răcitor de aer Nedis cool116 CWT sigur de utilizat atunci când acele fire merg la fundul rezervorului de apă?

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
Jens 16-07-2021
De unde pot obține un filtru nou pentru COOL116CWT? Există un filtru lavabil pentru COOL116CWT?

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
Ana 10-07-2024
Ce se intampla daca am pus apa in acele patroane albastre?

răspuns | A fost util (0)
Tuula Kääriäinen 14-07-2024
adresa [email protected]: Pot obține un manual? NEDIS cool 116 cwt Nu mi-am putut da seama de cele 32 de pagini de instrucțiuni de ce apa ajunge pe capacul superior imediat ce am pornit dispozitivul la viteza a 3-a. De asemenea in engleza instructiunile sau manualul este ok

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Nedis COOL116CWT Aer condiționat. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Nedis. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Nedis COOL116CWT Aer condiționat într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Nedis
Model COOL116CWT
Categorie Aer condiționat
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.05 MB

Toate manualele pentru Nedis Aer condiționat
Mai multe manuale pentru Aer condiționat

Întrebări frecvente despre Nedis COOL116CWT Aer condiționat

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să curăț sau să înlocuiesc filtrele din aparatul de aer condiționat? Verificat

Este recomandabil să verificați filtrele aparatului de aer condiționat de 4 ori pe an. Filtrele murdare pot fi curățate cu ajutorul unui aspirator sau pot fi spălate, în funcție de tipul lor. În timpul întreținerii, un profesionist ar trebui să judece dacă este timpul să înlocuiți filtrele.

A fost util (2714) Citeşte mai mult

Ce înseamnă BTU? Verificat

BTU înseamnă British Thermal Unit. Aceasta este o unitate pentru a indica capacitatea de răcire.

A fost util (975) Citeşte mai mult

Fiecare aparat de aer condiționat funcționează și ca dezumidificator? Verificat

Aerul rece produs de un aparat de aer condiționat are adesea o umiditate relativ scăzută. Cu toate acestea, efectul este mai mic decât atunci când se utilizează un dezumidificator propriu-zis. Unele aparate de aer condiționat au o caracteristică specială pentru dezumidificarea aerului.

A fost util (733) Citeşte mai mult

Ce este R-410A? Verificat

R-410A este un agent de răcire utilizat în aparatele care se răcesc până la 0 ° C, cum ar fi frigiderele și aparatele de aer condiționat. Este înlocuirea agenților de răcire mai vechi și nu deteriorează stratul de ozon.

A fost util (505) Citeşte mai mult

Pot plasa aparatul de aer condiționat mobil într-un dulap pentru a-l scoate din vedere? Verificat

Nu, absolut nu. Un aparat de aer condiționat mobil are nevoie de spațiu pentru a permite fluxul de aer și admisia aerului. Într-un spațiu mic, dispozitivul se poate supraîncălzi.

A fost util (361) Citeşte mai mult

Are un aparat de aer condiționat o influență negativă asupra calității aerului? Verificat

Dacă aparatul de aer condiționat a fost întreținut corespunzător, atunci acesta nu va avea nicio influență asupra calității aerului. Dacă, de exemplu, un filtru nu a fost înlocuit de mult timp sau nu a fost efectuată altă întreținere, atunci un aparat de aer condiționat poate produce aer murdar.

A fost util (361) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun loc pentru montarea unității interioare a unui aparat de aer condiționat de tip split? Verificat

Acest lucru depinde de spațiu, dar, în general, pot fi respectate următoarele reguli. Asigurați-vă că nu există nimic care să împiedice fluxul de aer. Asigurați-vă că locația este accesibilă pentru întreținere. Montați unitatea la cel puțin 2 metri de sol.

A fost util (360) Citeşte mai mult
Manual Nedis COOL116CWT Aer condiționat

Produse asemanatoare

Categorii relevante