Manual Nedis KAEB130EAL Fierbator de oua

Aveți nevoie de un manual pentru Nedis KAEB130EAL Fierbator de oua? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.09 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Nedis KAEB130EAL Fierbator de oua, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Nedis?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât timp ar trebui să fierb ouăle? Verificat
Acest lucru depinde de cât de tare ar trebui să fie oul și de cât de mare este oul. În general se poate spune că pentru ouă moi, timpul de fierbere ar trebui să fie de 3-4 minute, mediu fiert 5-6 minute și ouă fierte tari 8-10 minute. Rezultatele pot varia între mărci și modele.

A fost util (195)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Nedis.
Manual Nedis KAEB130EAL Fierbator de oua