Manual Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor

Ai nevoie de un manual pentru Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 5 întrebări frecvente, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

1
PARTY BOOM 80W
User Manual / Party Speaker
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.48 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Niceboy. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Niceboy
Model PARTY Boom 80W
Categorie Difuzoare
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.48 MB

Toate manualele pentru Niceboy Difuzoare
Mai multe manuale pentru Difuzoare

Întrebări frecvente despre Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Vreau să conectez un difuzor la televizorul meu prin HDMI, ce port ar trebui să folosesc? Verificat

Trebuie să utilizați portul HDMI-ARC, care este special creat pentru conectarea echipamentelor audio.

A fost util (1375) Citeşte mai mult

Ce spun frecvențele despre difuzorul meu? Verificat

Indică gama de frecvențe pe care le poate produce difuzorul. O gamă mai mare de frecvențe va oferi o variație mai mare a sunetului și va produce un sunet de calitate superioară.

A fost util (747) Citeşte mai mult

Când este muzica mea prea tare? Verificat

Sunetele de peste 80 de decibeli (dB) pot începe să afecteze auzul. Sunete de peste 120 dB deteriorează imediat auzul. Gravitatea daunelor depinde de cât de des și cât timp este prezent sunetul.

A fost util (436) Citeşte mai mult

Bluetooth funcționează prin pereți și tavan? Verificat

Un semnal bluetooth va funcționa prin pereți și tavan, cu excepția cazului în care acestea sunt realizate din metal. În funcție de grosimea și materialul peretelui, semnalul își poate pierde puterea.

A fost util (200) Citeşte mai mult

Până la ce nivel de zgomot este sigur pentru copii? Verificat

Copiii se deteriorează auzul mai rapid decât adulții. Prin urmare, este important să nu expuneți niciodată copiii la zgomot mai mare de 85 dB. În cazul căștilor există modele speciale pentru copii. În cazul difuzoarelor sau a altor situații, trebuie să fiți atenți, zgomotul nu depășește nivelul respectiv.

A fost util (179) Citeşte mai mult
Manual Niceboy PARTY Boom 80W Difuzor