Manual Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune

Ai nevoie de un manual pentru Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 1 întrebare frecventă, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.93 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Niceboy. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Niceboy
Model VEGA 11 Vision
Categorie Camere de acțiune
Tip fișier PDF
Mărime fișier 0.93 MB

Toate manualele pentru Niceboy Camere de acțiune
Mai multe manuale pentru Camere de acțiune

Întrebări frecvente despre Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce este un megapixel? Verificat

Un megapixel (MP) este egal cu un milion de pixeli. Megapixeli sunt, printre altele, folosite pentru a indica rezoluția camerelor digitale și a camerelor video. De exemplu, o cameră care produce imagini de 1280x960 pixeli are o rezoluție de aproximativ 1,3MP. Deși există mulți factori care influențează calitatea unei imagini, se poate spune că, în general, mai mulți megapixeli duc la o imagine mai bună.

A fost util (206) Citeşte mai mult
Manual Niceboy VEGA 11 Vision Camera de acțiune