Manual Nikon Nikkor AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G Obiectiv

Aveți nevoie de un manual pentru Nikon Nikkor AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G Obiectiv? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.2 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Nikon Nikkor AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G Obiectiv, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Nikon?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce înseamnă „f” cu obiectivele camerei? Verificat
Raportul f reprezintă reciprocitatea diafragmei relative. Acesta este raportul dintre distanța focală a sistemului și diametrul pupilei de intrare. Un raport f mai mare înseamnă o intrare mai mică și, prin urmare, mai puțină lumină care intră în obiectiv.

A fost util (4)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Alfred Lindner 26-01-2021
Un obiectiv grozav, am fotografiat monede, flori și piese mici, totul clar și foarte detaliat.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Acest manual a fost publicat inițial de Nikon.
Manual Nikon Nikkor AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G Obiectiv