Manual Omron HN288 Cântar

Ai nevoie de un manual pentru Omron HN288 Cântar? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 4 întrebări frecvente, 3 comentarii și are 2 voturi cu o evaluare medie a produsului de 0/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

1
1
HN288
Digital Personal Scale
Instruction Manual
Instruzioni per l‘uso
Gebrauchsanweisung
Mode d‘emploi
Gebruiksaanwijzing
Manual de instrucciones
Руководство по эксплуатации
Наръчник с инструкции
Návod k obsluze
Brugsanvisning
Εγχειρίδιο Οδηγιών
Kasutusjuhend
Käyttöohje
Upute za korištenje
Használati útmutató
Naudojimo instrukcija
Lietošanas instrukcija
Bruksanvisning
Instrukcja obsługi
Manual de Instruções
Manual de utilizare
Navodila za uporabo
Návod na obsluhu
Instruktionsmanual
Kullanma Kılavuzu
IM-HN-288-E-02-10/2011
5329449-3B
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.08 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Omron HN288 Cântar, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Omron HN288 Cântar?
Da Nu
0%
100%
2 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Omron HN288 Cântar. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

emile teubner 28-04-2020
Am schimbat bateria si nu merge. Ce sa fac.

răspuns | A fost util (1) (Tradus de Google)
Anne Marie 16-10-2021
Am cumpărat un: „Cântar de baie de precizie, OMRON HN288 a cărui descriere scrie: „vă permite să calculați diferența de greutate între 2 cântăriri simultane cu tehnologia „Diferență de greutate”. Acest aparat nu își ține deloc promisiunile: nu numai că această funcție nu funcționează deloc, dar, când pășesc pe cântar, „ezită” să-mi afișeze greutatea: anunță mai multe măsurători, adesea diferite de 300 g, apoi se stinge. Se așează bine pe pământ dur.

răspuns | A fost util (1) (Tradus de Google)
salah 06-09-2023
Cântarul Omron îmi dă un avertisment pe ecran Eroare

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Omron HN288 Cântar. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Omron. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Omron HN288 Cântar într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Omron
Model HN288
Categorie Cântare
Tip fișier PDF
Mărime fișier 2.08 MB

Toate manualele pentru Omron Cântare
Mai multe manuale pentru Cântare

Întrebări frecvente despre Omron HN288 Cântar

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cântarul meu arată o greutate nerealist de mică când stau pe el, de ce este asta? Verificat

Pentru cel mai bun rezultat, cântarul trebuie să stea pe o suprafață dură. Când cântarul stă de exemplu pe un covor, acesta poate influența măsurarea.

A fost util (2509) Citeşte mai mult

Ce este IMC? Verificat

IMC reprezintă Indicele Masei Corpului și poate fi calculat împărțind greutatea în kilograme la lungimea în metri pătrate. De exemplu, cineva cu o greutate de 70 de kilograme și o lungime de 1,75 metri are un IMC de 22,86. Un IMC între 18,5 și 25 este considerat sănătos.

A fost util (1789) Citeşte mai mult

O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat

Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (763) Citeşte mai mult

Pot folosi un cântar cu picioarele umede? Verificat

Acest lucru depinde de scară. Când utilizați o scară de diagnostic, este necesar ca picioarele să fie uscate pentru a efectua corect măsurătorile.

A fost util (460) Citeşte mai mult
Manual Omron HN288 Cântar

Produse asemanatoare

Categorii relevante