Manual Oras 1838F Vega Robinet

Ai nevoie de un manual pentru Oras 1838F Vega Robinet? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 1 întrebare frecventă, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Installation and Maintenance Guide
Oras Vega
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.79 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Oras 1838F Vega Robinet, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Oras 1838F Vega Robinet?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Oras 1838F Vega Robinet. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Oras 1838F Vega Robinet. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Oras. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Oras 1838F Vega Robinet într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Oras
Model 1838F Vega
Categorie Robinete
Tip fișier PDF
Mărime fișier 2.79 MB

Toate manualele pentru Oras Robinete
Mai multe manuale pentru Robinete

Întrebări frecvente despre Oras 1838F Vega Robinet

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Apa de la robinet se va face doar călduță, ce pot face? Verificat

Presupunând că nu există nicio problemă cu alimentarea cu apă caldă, s-ar putea să existe acumulări de minerale în robinet. Acest lucru poate obstrucționa reglarea temperaturii. De asemenea, este posibil ca mecanismul din interiorul robinetului să se rupă. În acest caz, va trebui probabil să fie înlocuit.

A fost util (433) Citeşte mai mult

Produse asemanatoare

Categorii relevante