Manual Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat

Ai nevoie de un manual pentru Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 4 întrebări frecvente, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

3-IN-1 CORDLESS IMPACT DRIVER 20 V PSBSA 20-Li D4
3-IN-1-AKKU-SCHLAGBOHR-
SCHRAUBER 20 V
Originalbetriebsanleitung
IAN 436783_2304
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ
ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ 3 ΣΕ 1 20 V
Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών λειτουργίας
3 B 1 AΚУМYЛAТOPНА ДPEЛΚA
20 V
Превод на оригиналното ръководство за експлоатация
BORMAȘINĂ 3 ÎN 1 CU PERCUŢIE,
CU ACUMULATOR 20 V
Traducerea instrucţiunilor de utilizare original
3-U-1 AKU UDARNA
BUŠILICA-ODVIJ20 V
Prijevod originalnih uputa za uporabu
3-IN-1 CORDLESS IMPACT DRIVER 20 V
Translation of the original instructions
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 4.06 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Parkside. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Parkside
Model IAN 436783
Categorie Maşini de găurit-înşurubat
Tip fișier PDF
Mărime fișier 4.06 MB

Toate manualele pentru Parkside Maşini de găurit-înşurubat
Mai multe manuale pentru Maşini de găurit-înşurubat

Întrebări frecvente despre Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este numărul modelului produsului meu Parkside? Verificat

Deși unele produse Parkside au un număr de model alternativ, toate au un număr IAN cu care produsul poate fi identificat.

A fost util (533) Citeşte mai mult

Continuu să dezlipesc capul șurubului când folosesc burghiul. De ce este asta? Verificat

Majoritatea mașinilor de găurit pot fi setate să se înșurubeze mai tare sau mai moale. În cazul în care capul continuă să fie dezbrăcat, drill-driverul ar trebui să fie pus într-un alt cadru. Când este un dispozitiv wireless, asigurați-vă întotdeauna că bateria este încărcată pentru un rezultat optim.

A fost util (73) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un burghiu? Verificat

Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un burghiu poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (23) Citeşte mai mult

Pot depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj? Verificat

În general, puteți depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj, chiar dacă uneori îngheață acolo. Cu toate acestea, este mai bine pentru durata de viață a sculei electrice să o depozitați într-un loc uscat, fără fluctuații majore de temperatură. Într-o șopronă sau garaj, diferențele de temperatură pot provoca formarea de condens, care poate provoca rugina. În plus, uneltele care funcționează cu baterii durează mai puțin și nu se încarcă la fel de bine la temperaturi foarte scăzute. Pentru a fi sigur cum trebuie depozitată unealta electrică, citiți întotdeauna cu atenție manualul de utilizare.

A fost util (7) Citeşte mai mult
Manual Parkside IAN 436783 Maşină de găurit-înşurubat

Produse asemanatoare

Categorii relevante