Manuale pentru Mașini de cusut

Mai jos, găsiți toate mărcile de Mașini de cusut pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce dimensiune trebuie să folosesc acul? Verificat

Mărimea acului depinde de țesătură. Pentru o țesătură mai groasă, veți avea nevoie de un ac gânditor. Aplicarea acului este adesea menționată pe ambalaj.

A fost util (1132) Citeşte mai mult

Am verificat totul, dar firul mașinii de cusut continuă să se rupă, ce pot face? Verificat

Dacă firul superior al mașinii se rupe în continuare în locul în care acul intră în țesătură, s-ar putea ca placa de ac sau carcasa bobinei să aibă daune minore sub formă de zgârieturi și / sau margini ascuțite. Aceste daune minore pot provoca ruperea firului după câteva ochiuri.

A fost util (1062) Citeşte mai mult

Cât durează un ac al mașinii de cusut? Verificat

Acest lucru variază între producători, dar, în general, un ac va dura aproximativ 8 ore. S-ar putea să dureze mai mult pentru ca acul să se rupă, dar înainte de aceasta va deveni contondent și ar putea deteriora țesătura.

A fost util (536) Citeşte mai mult

Acul meu se tot sparge, ce cauzează asta? Verificat

Pot exista diverse motive pentru aceasta. Este posibil ca acul să nu fie cel corect pentru materialul selectat, acul să fi fost pus prea jos, materialul să nu fie ghidat corespunzător sau carcasa bobinei să fie așezată incorect.

A fost util (499) Citeşte mai mult

Trebuie să opresc complet mașina de cusut pentru a înlocui acul? Verificat

Puteți schimba acul după oprirea produsului cu comutatorul de pornire / oprire. Când curățați produsul, trebuie să îl deconectați de la sursa de alimentare.

A fost util (389) Citeşte mai mult