Manual Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase

Ai nevoie de un manual pentru Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 11 întrebări frecvente, 4 comentarii și are 7 voturi cu o evaluare medie a produsului de 71/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

DISHWASHER INSTRUCTION MANUAL
Πλυντήριο πιάτων
Εγχειρίδιο οδηγιών
MANUL UTILIZARE MAŞINĂ DE SPĂLAT
PYRAMIS DWE 60FI
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.31 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase?
Da Nu
71%
29%
7 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Norbert Avram 22-01-2023
Mașina de spălat nu și-a terminat ciclul și deodată toate luminițele au început să pâlpâie repede și să bipăie. Ce e de făcut ?

răspuns | A fost util (6)
Alina Tarczali 07-02-2022
Bună ziua . Masina de spalat își face ciclul de spălare dar pastila sare din locul ei dar nu se dizolva . Care este motivul??

răspuns | A fost util (0)
Carmen Radut 04-10-2022
La masinile de spălat vase Pyramis coșul superior poate fi coborât la un nivel inferior în cazul în care as dori sa spăl și pahare cu picior înalt?Stiu ca alte masini au această funcție.

răspuns | A fost util (0)
Felicia 30-07-2023
Mi sa rupt arcul de la usa pentru capsula de spălat unde pot sa găsesc altul

răspuns | A fost util (0)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Pyramis. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Pyramis
Model DWE 60FI
Categorie Maşini de spălat vase
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.31 MB

Toate manualele pentru Pyramis Maşini de spălat vase
Mai multe manuale pentru Maşini de spălat vase

Întrebări frecvente despre Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

După ce mașina de spălat vase a terminat ciclul, recipientul care conține tableta nu s-a deschis. Cum este posibil acest lucru? Verificat

Această problemă este adesea cauzată de vase care blochează recipientul. Verificați acest lucru înainte de a porni mașina de spălat vase.

A fost util (8000) Citeşte mai mult

Mașina de spălat vase nu mai încălzește apa, de ce este asta? Verificat

Este probabil ca elementul de încălzire să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (7496) Citeşte mai mult

Pot folosi sare obișnuită în mașina de spălat vase? Verificat

Nu, sarea obișnuită poate conține substanțe care pot provoca deteriorarea aparatului.

A fost util (3201) Citeşte mai mult

Trebuie să-mi clătesc vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase? Verificat

Clătirea vaselor nu este necesară, dar trebuie să îndepărtați resturile mari, tari și grase. Acestea ar putea înfunda scurgerea în timp.

A fost util (1298) Citeşte mai mult

Pot deschide mașina de spălat vase cât funcționează? Verificat

Majoritatea mașinilor de spălat vase sunt echipate cu opritor de apă, ceea ce face ca programul să se oprească imediat când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă că nu va ieși apă. Cu unele modele, acest lucru poate cauza probleme în timp. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (1043) Citeşte mai mult

Ar trebui să deschid mașina de spălat vase după ce a terminat de funcționat pentru ca vasele să se usuce mai repede? Verificat

Acest lucru depinde de tipul de mașină de spălat vase și de locația mașinii de spălat vase. Unele mașini de spălat vase sunt echipate cu o caracteristică care usucă vasele după programul de spălare. În acest caz, deschiderea mașinii de spălat vase nu va avea nicio valoare adăugată. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (835) Citeşte mai mult

După ce mașina de spălat vase și-a terminat ciclul, vasele din plastic sunt încă ude, dar restul nu. De ce este asta? Verificat

Plasticul este un conductor rău de căldură, permițând produselor să se răcească rapid. Umezeala care rămâne pe ea se evaporă mult mai puțin decât de exemplu pe ceramică sau metal.

A fost util (757) Citeşte mai mult

Pot conecta o mașină de spălat vase la un cablu prelungitor? Verificat

Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat vase, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat vase, care este indicat în Watt, și verificați dacă cablul prelungitor se poate descurca. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (686) Citeşte mai mult

Este o problemă să aveți zgârieturi pe metal în interiorul mașinii de spălat vase? Verificat

Interiorul majorității mașinilor de spălat vase este fabricat din oțel inoxidabil și nu este afectat de zgârieturi.

A fost util (677) Citeşte mai mult

Pot pune obiecte din lemn, cum ar fi spatule și scânduri în mașina de spălat vase? Verificat

Nu. Obiectele din lemn pot fi deteriorate sau deformate într-o mașină de spălat vase. De asemenea, fibrele de lemn care se eliberează ar putea deteriora mașina de spălat vase. Plăcile de tăiat din lemn sunt adesea realizate cu lipici care se poate desprinde după ce ați fost de mai multe ori în mașina de spălat vase.

A fost util (676) Citeşte mai mult

Pot pune tigăi cu teflon în mașina de spălat vase? Verificat

Da, poti. Cu toate acestea, tigaia se va purta mai repede decât atunci când este curățată manual. Când curățați manual o tigaie cu teflon, nu folosiți niciodată un spălător, ci folosiți un burete moale sau o cârpă.

A fost util (676) Citeşte mai mult
Manual Pyramis DWE 60FI Maşină de spălat vase

Produse asemanatoare

Categorii relevante