Manuale pentru Crivit Saltele gonflabile

Mai jos, găsiți toate modelele de Crivit Saltele gonflabile pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este numărul modelului produsului meu Crivit? Verificat
Deși unele produse Crivit au un număr de model alternativ, toate au un număr IAN cu care produsul poate fi identificat.

A fost util (610)
Patul meu de aer se dezumflă lent în timp, dar nu pare să se scurgă. De ce este asta? Verificat
Diferențele de temperatură sunt o cauză obișnuită pentru ca patul de aer să devină mai moale. Aerul cald se extinde și aerul vechi se contractă. Când un pat de aer este umplut cu aer cald în timpul zilei și se răcește noaptea, patul de aer se va simți mai moale. Alte cauze sunt o supapă defectă sau un material vechi care a devenit poros. În acest din urmă caz, patul de aer trebuie înlocuit. Contactați producătorul în cazul unei supape defecte.

A fost util (112)
Pot repara o scurgere în patul meu de aer cu un kit de reparare a anvelopelor pentru biciclete? Verificat
Este posibil să reparați o scurgere într-un pat de aer cu un kit de reparare a anvelopelor pentru biciclete. Cu toate acestea, PVC-ul utilizat în paturile pneumatice poate fi diferit de cel al anvelopelor pentru biciclete, făcând posibil ca lipiciul să nu adere bine la patul pneumatic. Pentru o reparație de lungă durată, cel mai bine este să obțineți un kit de reparații special conceput pentru paturile cu aer.

A fost util (18)
Liniile în formă de pat de aer se simt inconfortabile în timp ce dorm, ce pot face în acest sens? Verificat
Aceste liniuțe în forma patului de aer sunt necesare pentru a preveni umflarea acestuia atunci când este umflată. Dacă acestea se simt prea robuste, patul de aer a fost umflat prea mult. Lăsați puțină aer să o facă mai moale.

A fost util (12)
Pot umfla un pat de aer cu gura? Verificat
Nu este recomandabil să umflați un pat de aer cu gura. În afară de faptul că durează mult timp și o face amețită, persoana care o face amețită, un mare dezavantaj al umflării unui pat de aer cu gura este că, lângă aer, saliva va fi suflată în patul de aer. Acest lucru poate afecta patul de aer în timp.

A fost util (7)
Patul de aer se simte rece, ce pot face? Verificat
Un pat de aer nu se izolează bine deoarece este umplut cu aer. Frigul de pe podea va intra în aerul patului de aer, făcându-l să se simtă rece. Pentru a preveni acest lucru, puteți utiliza un covor izolat sub patul de aer sau o foaie de acoperire izolată pe partea superioară a patului de aer.

A fost util (2)