Manuale pentru Termometre

Mai jos, găsiți toate mărcile de Termometre pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Tocmai mi-am luat temperatura, dar ce se consideră de fapt o temperatură corporală „sănătoasă”? Verificat

Acest lucru depinde parțial de partea corpului unde a fost luată temperatura. Următoarele pot fi considerate sănătoase: Fruntea 35,8 la 37,6 ° C, Urechea 36 la 37,8 ° C, rectal 36,3 la 37,8 ° C și oral 36 la 37,4 ° C.

A fost util (959) Citeşte mai mult

Ce părți ale corpului sunt cele mai bune pentru a măsura temperatura corpului? Verificat

Acest lucru depinde de termometru. Unele termometre sunt proiectate pentru a fi utilizate pe anumite părți ale corpului. Cu un termometru obișnuit, utilizarea rectală este cel mai rapid și mai precis mod de a măsura temperatura corpului.

A fost util (336) Citeşte mai mult

De la ce temperatură o persoană are febră oficial? Verificat

O temperatură peste 38 ° C este considerată oficial febră.

A fost util (250) Citeşte mai mult