Manuale pentru Motoare barcă

Mai jos, găsiți toate mărcile de Motoare barcă pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum îmi întrețin corect motorul exterior? Verificat

Întreținerea corespunzătoare a unui motor exterior include schimbarea regulată a uleiului și a filtrului, verificarea și înlocuirea filtrului de combustibil, curățarea sau înlocuirea bujiilor și verificarea nivelului de lubrifiere a angrenajului. De asemenea, este important să păstrați curat sistemul de răcire, să verificați dacă elicea nu este deteriorată și să păstrați motorul curat. Este recomandat să consultați manualul motorului dumneavoastră pentru instrucțiuni specifice și intervale de service recomandate.

A fost util (36) Citeşte mai mult

Care este tipul de ulei recomandat și intervalul de schimbare a uleiului pentru motorul meu exterior? Verificat

Tipul de ulei recomandat și intervalul de schimbare pentru motorul dumneavoastră exterior vor varia în funcție de marca și modelul motorului dumneavoastră. Este important să consultați manualul proprietarului sau site-ul web al producătorului pentru instrucțiuni specifice. Ca regulă generală, motoarele exterioare în 4 timpi ar trebui să utilizeze ulei în 4 timpi specific pentru marin și se recomandă schimbarea acestuia la fiecare 100 de ore de utilizare sau anual, oricare dintre acestea survine mai întâi. Motoarele exterioare în 2 timpi ar trebui să utilizeze ulei clasificat TC-W3 și se recomandă schimbarea acestuia la fiecare 50 de ore de utilizare sau în fiecare sezon.

A fost util (31) Citeşte mai mult

Cum îmi ierniz corect motorul exterior? Verificat

Pentru a vă ierni corect motorul exterior, trebuie mai întâi să adăugați un stabilizator de combustibil în rezervorul de benzină și să porniți motorul câteva minute pentru a circula stabilizatorul prin sistemul de alimentare. Apoi, schimbați uleiul și filtrul de ulei și verificați nivelul lubrifiantului angrenajului. Goliți unitatea inferioară demontând dopul de scurgere. În cele din urmă, aburiți motorul cu un spray lubrifiant și acoperiți motorul pentru a-l proteja de elemente.

A fost util (21) Citeşte mai mult

Cum îmi depozitez corect motorul exterior? Verificat

Pentru a depozita în mod corespunzător motorul dvs. exterioară, trebuie mai întâi să vă asigurați că este curățat și protejat corespunzător pentru iarnă. Apoi, scoateți elicea și depozitați-o într-un loc uscat. În cele din urmă, acoperiți motorul și depozitați-l într-o zonă uscată și protejată pentru a preveni deteriorarea de către elemente. De asemenea, este recomandat să-l depozitați pe un suport de motor pentru a preveni acumularea uleiului pe unitatea inferioară.

A fost util (21) Citeşte mai mult