Manual Tefal FW605840 Cuptor

Ai nevoie de un manual pentru Tefal FW605840 Cuptor? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 5 întrebări frecvente, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

en
fr
es
de
nl
pt
it
el
tr
hu
sr
bs
bg
sl
pl
cs
sk
hr
ru
uk
ro
ar
kk
et
lt
lv
www.tefal.com
www.moulinex.com
AIR FRYER OVEN
Online recipes
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 13.89 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Tefal FW605840 Cuptor, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Tefal FW605840 Cuptor?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Tefal FW605840 Cuptor. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Tefal FW605840 Cuptor. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Tefal. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Tefal FW605840 Cuptor într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Tefal
Model FW605840
Categorie Cuptoare
Tip fișier PDF
Mărime fișier 13.89 MB

Toate manualele pentru Tefal Cuptoare
Mai multe manuale pentru Cuptoare

Întrebări frecvente despre Tefal FW605840 Cuptor

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu nu se încălzește suficient, ce ar trebui să fac? Verificat

Termostatul asigură că cuptoarele se încălzesc la temperatura stabilită. Este posibil ca termostatul să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (2750) Citeşte mai mult

Ce este piroliza? Verificat

Unele cuptoare sunt echipate cu o funcție de piroliză. Acesta este un sistem de curățare care arde murdăria și grăsimile din cuptor folosind temperaturi foarte ridicate. După piroliză, toată murdăria se va transforma în cenușă și poate fi îndepărtată cu ușurință. Dacă cuptorul are o funcție de piroliză, este recomandabil să îl folosiți de 3 până la 4 ori pe an pentru a menține cuptorul curat.

A fost util (2681) Citeşte mai mult

Pot pregăti mai multe articole simultan folosind mai multe tăvi pentru grătar? Verificat

Din punct de vedere tehnic, acest lucru este posibil. Cu toate acestea, depinde de tipul de mâncare dacă trebuie să reglați timpul de preparare sau să schimbați tăvile la jumătate în timpul preparării.

A fost util (689) Citeşte mai mult

Când folosesc cuptorul, rămân deseori alimente care cad pe fund, provocând fum. Cum pot preveni acest lucru? Verificat

Multe cuptoare vin atât cu o grătar, cât și cu o tavă de copt. Când mâncarea este pregătită pe grătar, tava de copt poate fi așezată pe fund pentru a preveni arderea resturilor de mâncare și provocarea fumului.

A fost util (660) Citeşte mai mult

Fumul se acumulează în cuptor atunci când se încălzește, de ce este asta? Verificat

Probabil că au mai rămas în cuptor rămășițe alimentare de la utilizarea anterioară. În special resturile de alimente grase pot genera fum atunci când sunt încălzite. Curățați bine cuptorul.

A fost util (644) Citeşte mai mult
Manual Tefal FW605840 Cuptor

Produse asemanatoare

Categorii relevante