Manual Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine

Ai nevoie de un manual pentru Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 2 întrebări frecvente, 0 comentarii și are 0 voturi. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

ru
uk
pl
cs
sl
sk
hr
ro
sr
bg
hu
et
lt
lv
bs
kk
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 4.15 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Tefal. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Tefal
Model TT430G10
Categorie Prăjitoare de pâine
Tip fișier PDF
Mărime fișier 4.15 MB

Toate manualele pentru Tefal Prăjitoare de pâine
Mai multe manuale pentru Prăjitoare de pâine

Întrebări frecvente despre Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există pete întunecate pe elementul de încălzire, este asta o problemă? Verificat

Nu, acest lucru nu are niciun efect asupra capacității de a prăji pâinea și nu indică deteriorarea prăjitorului de pâine.

A fost util (230) Citeşte mai mult

Dacă îmi folosesc prăjitorul de pâine de mai multe ori odată, pâinea va arde mai repede. De ce este asta? Verificat

Majoritatea prăjitoarelor funcționează cu un element de încălzire. Când prăjitorul de pâine este folosit pentru prima dată, are nevoie de încălzire de la temperatura camerei. Când imediat după aceea mai multă pâine este prăjită, elementul de încălzire este deja fierbinte și pâinea este prăjită mai repede.

A fost util (142) Citeşte mai mult
Manual Tefal TT430G10 Prăjitor de pâine

Produse asemanatoare

Categorii relevante