Manuale pentru Telefoane mobile

Mai jos, găsiți toate mărcile de Telefoane mobile pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cartela SIM nu se potrivește telefonului meu mobil, de ce este asta? Verificat

Există mai multe dimensiuni ale cartelei SIM, obișnuite, micro și nano. Este posibil să utilizați un adaptor sau să micșorați cartela SIM.

A fost util (1348) Citeşte mai mult

Pot folosi telefonul meu mobil în timp ce îl încarc? Verificat

Da, vă puteți folosi telefonul mobil în timp ce îl încărcați. Procesul de încărcare va merge mai lent atunci când faceți acest lucru.

A fost util (1233) Citeşte mai mult

Ce este un cod PUK? Verificat

PUK înseamnă Personal Unblocking Code și este necesar pentru a debloca telefonul după ce ați introdus un cod PIN incorect de trei ori. Dacă PUK nu mai este disponibil, acesta poate fi solicitat adesea de la furnizor.

A fost util (644) Citeşte mai mult

Telefonul meu este în stare bună, dar când sun la oameni, au probleme să mă audă, de ce? Verificat

Este posibil ca murdăria să se adune în rețeaua microfonului, reducând sunetul. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (547) Citeşte mai mult

Este necesar să-mi golesc bateria litiu-ion înainte de a o reîncărca din nou? Verificat

Nu, nu este necesar. Cu bateriile mai vechi, acesta a fost cazul. Bateriile litiu-ion pot fi încărcate după utilizare și pot fi scoase de pe încărcător atunci când este necesar.

A fost util (308) Citeşte mai mult

Când îmi conectez dispozitivul la încărcător, acesta se încarcă deloc sau deloc, de ce este asta? Verificat

Este posibil ca murdăria să se adune în deschizătura în care este conectat încărcătorul, împiedicându-l să intre în contact corespunzător. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (294) Citeşte mai mult

Ce înseamnă IMEI? Verificat

IMEI înseamnă International Mobile Equipment Identity și este un număr (adesea) unic care este utilizat pentru a identifica dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile și pentru a le proteja împotriva furtului.

A fost util (273) Citeşte mai mult

Când conectez o căști la dispozitivul meu nu funcționează corect, ce pot face? Verificat

Este posibil ca murdăria să se fi acumulat în deschizătura în care sunt conectate căștile, împiedicând contactul corespunzător. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (239) Citeşte mai mult

Bateria telefonului meu se epuizează rapid când sunt afară, de ce este asta? Verificat

Bateriile litiu-ion nu suportă temperaturi scăzute. Dacă temperaturile exterioare sunt aproape de îngheț, bateria se va epuiza mai repede decât în ​​mod normal, chiar și fără a utiliza telefonul. Când telefonul a revenit la temperatura camerei, va afișa probabil un procent de baterie aproape de ceea ce a fost.

A fost util (227) Citeşte mai mult

Bluetooth funcționează prin pereți și tavan? Verificat

Un semnal bluetooth va funcționa prin pereți și tavan, cu excepția cazului în care acestea sunt realizate din metal. În funcție de grosimea și materialul peretelui, semnalul își poate pierde puterea.

A fost util (216) Citeşte mai mult

Ce pot folosi cel mai bine pentru a curăța ecranul dispozitivului meu mobil? Verificat

Cel mai bine este să folosiți o cârpă din microfibră, eventual cu un detergent specializat. Nu folosiți niciodată prosoape de bucătărie sau alte cârpe de hârtie, acestea vor lăsa zgârieturi!

A fost util (205) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion pentru o perioadă lungă de timp? Verificat

Cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion este la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că bateria este încărcată cu aproximativ 67% înainte de a fi depozitată.

A fost util (200) Citeşte mai mult

În ce condiții va funcționa optim bateria mea litiu-ion? Verificat

Bateriile litiu-ion funcționează optim la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. Cu vreme foarte rece sau caldă, este posibil să observați că bateria se va scurge mai repede. Încărcarea nu este recomandată la temperaturi mai mici de 5 sau mai mari de 45 de grade Celsius.

A fost util (200) Citeşte mai mult

Trebuie să curăț ecranul dispozitivului înainte de a aplica un protector de ecran? Verificat

Da, un protector de ecran se fixează cel mai bine pe suprafețele fără grăsimi și praf.

A fost util (199) Citeşte mai mult

Ce înseamnă VoIP? Verificat

VoIP înseamnă Voice over IP (Internet Protocol) și este o tehnologie care transportă vorbirea prin internet sau alte rețele IP.

A fost util (198) Citeşte mai mult