Manual Akai AS005RA-750BT Amplificator

Aveți nevoie de un manual pentru Akai AS005RA-750BT Amplificator? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 71.73 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Akai AS005RA-750BT Amplificator, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Akai?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un amplificator și un pre-amplificator? Verificat
Un amplificator este adesea un amplificator integrat, cu pre-amplificator și amplificator de putere într-un singur dispozitiv. Un pre-amplificator reglează volumul și uneori echilibrul și tonul și vă permite să alegeți ce sursă este utilizată (cd, bandă, platan, etc.). Un preamplificator oferă adesea puțină amplificare, suficient pentru amplificatorul de putere. Acesta este un pre-amplificator activ. Uneori, un pre-amplificator nu se amplifică, făcându-l un pre-amplificator pasiv.

A fost util (16)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Akai AS005RA-750BT Amplificator