Manuale pentru Akai Amplificatoare

Mai jos, găsiți toate modelele de Akai Amplificatoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un amplificator și un pre-amplificator? Verificat
Un amplificator este adesea un amplificator integrat, cu pre-amplificator și amplificator de putere într-un singur dispozitiv. Un pre-amplificator reglează volumul și uneori echilibrul și tonul și vă permite să alegeți ce sursă este utilizată (cd, bandă, platan, etc.). Un preamplificator oferă adesea puțină amplificare, suficient pentru amplificatorul de putere. Acesta este un pre-amplificator activ. Uneori, un pre-amplificator nu se amplifică, făcându-l un pre-amplificator pasiv.

A fost util (16)