Manual - Allibert Keris Toaletă

Aveți nevoie de un manual pentru Allibert Keris Toaletă? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.33 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Allibert Keris Toaletă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Allibert?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este înălțimea ideală a unei toalete? Verificat
Înălțimea standard a unei toalete este de aproximativ 40cm. O toaletă în picioare este adesea setată la această înălțime, iar o toaletă suspendată poate fi montată la o înălțime diferită, dacă se dorește.

A fost util (2)
Există o crăpătură în toaleta mea din ceramică, o mai pot folosi? Verificat
O fisură într-o toaletă ceramică nu înseamnă întotdeauna că trebuie înlocuită, dar trebuie reparată. În funcție de crăpătură, poate trece prin apă în timp, deteriorând în continuare toaleta sau deteriorând podeaua.

A fost util (0)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Allibert.