Manuale pentru Fluval Acvarii

Mai jos, găsiți toate modelele de Fluval Acvarii pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câți pești pot pune în acvariu? Verificat

Se poate utiliza următoarea regulă: pe litru de apă puteți adăuga un centimetru de pește de apă dulce sau jumătate de centimetru de pește de apă sărată. Rețineți că acest lucru depinde și de capacitatea filtrului și de numărul de elemente decorative din acvariu.

A fost util (233) Citeşte mai mult

Cât de des ar trebui să curăț un acvariu? Verificat

Există echipamente speciale pentru măsurarea diferitelor valori minerale din apă și pentru a determina dacă este necesară curățarea. Dacă acest echipament nu este disponibil, cel mai bine este să curățați acvariul cel puțin o dată pe săptămână.

A fost util (141) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Fluval Flex Acvariu
John 21-12-2022
Am si un rezervor de 59 de litri, totul nou, dar plantele mor, doar iarba de apa continua sa creasca, dupa 2 saptamani am pus pestele in el 5 cinteze zebra, ce sa fac


(Tradus de Google)
Fluval Flex Acvariu
Manual Fluval Flex Acvariu
meersman guy 04-11-2022
Dragă câinele meu, a spart telecomanda acum am o telecomandă nouă și nu funcționează ce pot face pentru a-mi recupera culorile în acvariul meu flex de 57 de litri mulțumesc tip Salutari


(Tradus de Google)
Fluval Flex Acvariu
Manual Fluval Flex Acvariu
Mirjam 06-05-2022
Nu găsesc nicăieri cât de plin ar trebui să fie acvariul? Cu alte cuvinte: cât de sus îl umpli cu apă? La jumătatea marginii superioare punctate? Până la margine? Sau x număr de cm dedesubt? Sunt 2 grile în stânga, una în jos și una în sus. Nivelul apei a scăzut oarecum în ultimele zile, iar acum nivelul apei este chiar sub grila de sus (deci pompa nu se mai poate scurge acolo, cred.)


(Tradus de Google)
Fluval Flex Acvariu
Manual Fluval Flex Acvariu
Renscotmary 02-05-2022
Cum sting luminile? Nu găsesc un buton de oprire pe telecomandă.


(Tradus de Google)
Fluval Flex Acvariu