Manual Fluval Flex Acvariu

Ai nevoie de un manual pentru Fluval Flex Acvariu? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 2 întrebări frecvente, 4 comentarii și are 8 voturi cu o evaluare medie a produsului de 63/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Bedienungsanleitung
Instruction manual
Mode d’emploi
Instructiehandleiding
Instrucțiuni
34 L - 9 US Gal / 57 L - 15 US Gal
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 5.21 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Fluval Flex Acvariu, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Fluval Flex Acvariu?
Da Nu
63%
37%
8 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Fluval Flex Acvariu. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

meersman guy 04-11-2022
Dragă câinele meu, a spart telecomanda acum am o telecomandă nouă și nu funcționează ce pot face pentru a-mi recupera culorile în acvariul meu flex de 57 de litri mulțumesc tip Salutari

răspuns | A fost util (6) (Tradus de Google)
Renscotmary 02-05-2022
Cum sting luminile? Nu găsesc un buton de oprire pe telecomandă.

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
Mirjam 06-05-2022
Nu găsesc nicăieri cât de plin ar trebui să fie acvariul? Cu alte cuvinte: cât de sus îl umpli cu apă? La jumătatea marginii superioare punctate? Până la margine? Sau x număr de cm dedesubt? Sunt 2 grile în stânga, una în jos și una în sus. Nivelul apei a scăzut oarecum în ultimele zile, iar acum nivelul apei este chiar sub grila de sus (deci pompa nu se mai poate scurge acolo, cred.)

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
John 21-12-2022
Am si un rezervor de 59 de litri, totul nou, dar plantele mor, doar iarba de apa continua sa creasca, dupa 2 saptamani am pus pestele in el 5 cinteze zebra, ce sa fac

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Fluval Flex Acvariu. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Fluval. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Fluval Flex Acvariu într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Fluval
Model Flex
Categorie Acvarii
Tip fișier PDF
Mărime fișier 5.21 MB

Toate manualele pentru Fluval Acvarii
Mai multe manuale pentru Acvarii

Întrebări frecvente despre Fluval Flex Acvariu

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câți pești pot pune în acvariu? Verificat

Se poate utiliza următoarea regulă: pe litru de apă puteți adăuga un centimetru de pește de apă dulce sau jumătate de centimetru de pește de apă sărată. Rețineți că acest lucru depinde și de capacitatea filtrului și de numărul de elemente decorative din acvariu.

A fost util (264) Citeşte mai mult

Cât de des ar trebui să curăț un acvariu? Verificat

Există echipamente speciale pentru măsurarea diferitelor valori minerale din apă și pentru a determina dacă este necesară curățarea. Dacă acest echipament nu este disponibil, cel mai bine este să curățați acvariul cel puțin o dată pe săptămână.

A fost util (156) Citeşte mai mult
Manual Fluval Flex Acvariu

Produse asemanatoare

Categorii relevante