Manual Asist AE5KR140L Ferăstrău circular

Aveți nevoie de un manual pentru Asist AE5KR140L Ferăstrău circular? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

CZ – RUČNÍ OKRUŽNÍ
PILA S LASEREM 1400W
- Návod k obsluze
4 - 11
SK – RUČNÁ OKRUŽNÁ PÍLA
S LASEROM 1400W
- Návod na obsluhu
H – LÉZERES
KÖRFŰRÉSZ 1400W
- Kezelési utasítas
12 - 19
20 - 27
RO –
FERĂSTRĂU CIRCULAR CU LASER 1400W
- Instructiuni de utilizare
28 - 35
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.48 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Asist AE5KR140L Ferăstrău circular, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Asist AE5KR140L Ferăstrău circular?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Asist AE5KR140L Ferăstrău circular. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Asist. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Asist AE5KR140L Ferăstrău circular într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Asist
Model AE5KR140L
Categorie Fierastraie circular
Tip fișier PDF
Mărime fișier 1.48 MB

Toate manualele pentru Asist Fierastraie circular
Mai multe manuale pentru Fierastraie circular

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câți milimetri trebuie să iasă ferăstrăul sub materialul pe care îl tăiem? Verificat

Cel mai bine este să păstrați acest lucru la 3 mm sau mai mult. Când este mai puțin, există șansa ca materialul să se prăbușească sau să ducă la un rezultat urât.

A fost util (82) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un ferăstrău circular? Verificat

Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un ferăstrău circular poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (32) Citeşte mai mult

Pot depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj? Verificat

În general, puteți depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj, chiar dacă uneori îngheață acolo. Cu toate acestea, este mai bine pentru durata de viață a sculei electrice să o depozitați într-un loc uscat, fără fluctuații majore de temperatură. Într-o șopronă sau garaj, diferențele de temperatură pot provoca formarea de condens, care poate provoca rugina. În plus, uneltele care funcționează cu baterii durează mai puțin și nu se încarcă la fel de bine la temperaturi foarte scăzute. Pentru a fi sigur cum trebuie depozitată unealta electrică, citiți întotdeauna cu atenție manualul de utilizare.

A fost util (0) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Asist AE5KR140L Ferăstrău circular. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Asist AE5KR140L Ferăstrău circular

Produse asemanatoare

Categorii relevante