Manuale pentru BenQ Proiectoare

Mai jos, găsiți toate modelele de BenQ Proiectoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot opri proiectorul imediat după utilizare? Verificat
După utilizarea proiectorului, lampa este încă foarte fierbinte. Cel mai bine este să lăsați proiectorul aprins după utilizare, oferindu-i ventilatorului timp timp pentru a-și face treaba și pentru a răci lampa. Aceasta va prelungi durata de viață a lămpii.

A fost util (144)
Ce este corectarea trapezului? Verificat
Un proiector de multe ori nu poate fi așezat drept în fața unui ecran sau a unui perete. Din acest motiv, imaginea proiectată poate deveni distorsionată. Acesta este efectul cheie. Corecția Keystone este o caracteristică care abordează această distorsiune. Nu toți proiectorii oferă corecție trapezoidală.

A fost util (100)
Care este raportul de contrast? Verificat
Raportul de contrast arată cât de departe este albul cel mai alb de cel mai negru negru. Un raport de contrast de exemplu 400: 1 înseamnă că cel mai negru negru de pe ecran este de 400 de ori mai întunecat decât cel mai alb. Un raport de contrast ridicat contribuie la claritatea imaginii.

A fost util (54)