Manual Berrcom JXB-178 Termometru

Aveți nevoie de un manual pentru Berrcom JXB-178 Termometru? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 9.37 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Berrcom JXB-178 Termometru, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Berrcom?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Tocmai mi-am luat temperatura, dar ce se consideră de fapt o temperatură corporală „sănătoasă”? Verificat
Acest lucru depinde parțial de partea corpului unde a fost luată temperatura. Următoarele pot fi considerate sănătoase: Fruntea 35,8 la 37,6 ° C, Urechea 36 la 37,8 ° C, rectal 36,3 la 37,8 ° C și oral 36 la 37,4 ° C.

A fost util (728)
Ce părți ale corpului sunt cele mai bune pentru a măsura temperatura corpului? Verificat
Acest lucru depinde de termometru. Unele termometre sunt proiectate pentru a fi utilizate pe anumite părți ale corpului. Cu un termometru obișnuit, utilizarea rectală este cel mai rapid și mai precis mod de a măsura temperatura corpului.

A fost util (180)
De la ce temperatură o persoană are febră oficial? Verificat
O temperatură peste 38 ° C este considerată oficial febră.

A fost util (72)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Berrcom.