Manual Beurer BY 15 Pompă de sân

Aveți nevoie de un manual pentru Beurer BY 15 Pompă de sân? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.92 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Beurer BY 15 Pompă de sân, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Beurer?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Este posibil să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua? Verificat
Dacă este posibilă igienizarea părților prin care trece laptele, de exemplu prin fierberea lor, atunci este sigur să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua. În orice alt caz, nu este igienic și nu este recomandabil.

A fost util (31)
Cât timp pot păstra laptele matern? Verificat
Acest lucru depinde de locul în care îl stocați. La temperatura camerei va dura 5-10 ore. În frigider laptele poate fi păstrat în stare proaspătă până la 5 zile sau până la 3 luni în congelator. În congelator, laptele matern va rămâne proaspăt timp de 3-6 luni. După încălzirea laptelui, acesta poate fi utilizat până la 1 oră. Dacă laptele miroase acru, cel mai bine este să nu-l folosiți.

A fost util (3)
Care este diferența dintre o pompă de sân cu un sistem deschis și închis? Verificat
Cu pompele pentru piept cu sistem închis, laptele nu intră în contact cu mecanismul și curge direct în rezervor. Cu un sistem deschis, laptele curge prin pompa de sân și apoi în rezervor. Prin urmare, un sistem închis este mai igienic și necesită mai puțină curățare.

A fost util (2)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Beurer BY 15 Pompă de sân