Manuale pentru Beurer Pompe de sân

Mai jos, găsiți toate modelele de Beurer Pompe de sân pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Este posibil să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua? Verificat

Dacă este posibilă igienizarea părților prin care trece laptele, de exemplu prin fierberea lor, atunci este sigur să folosiți o pompă pentru sân la mâna a doua. În orice alt caz, nu este igienic și nu este recomandabil.

A fost util (54) Citeşte mai mult

Cât timp pot păstra laptele matern? Verificat

Acest lucru depinde de locul în care îl stocați. La temperatura camerei va dura 5-10 ore. În frigider laptele poate fi păstrat în stare proaspătă până la 5 zile sau până la 3 luni în congelator. În congelator, laptele matern va rămâne proaspăt timp de 3-6 luni. După încălzirea laptelui, acesta poate fi utilizat până la 1 oră. Dacă laptele miroase acru, cel mai bine este să nu-l folosiți.

A fost util (20) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre o pompă de sân cu un sistem deschis și închis? Verificat

Cu pompele pentru piept cu sistem închis, laptele nu intră în contact cu mecanismul și curge direct în rezervor. Cu un sistem deschis, laptele curge prin pompa de sân și apoi în rezervor. Prin urmare, un sistem închis este mai igienic și necesită mai puțină curățare.

A fost util (18) Citeşte mai mult