Manual Beurer MP 50 Aparat pentru îndepărtarea calusului

Aveți nevoie de un manual pentru Beurer MP 50 Aparat pentru îndepărtarea calusului? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.78 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Beurer MP 50 Aparat pentru îndepărtarea calusului, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Beurer?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Folosesc în mod regulat un agent de îndepărtare a calusului, dar calusul pe care piciorul meu revine în continuare. De ce este asta? Verificat
Calusul se formează atunci când se exercită prea multă presiune pe o singură zonă. Acest cal poate fi eliminat, dar va reveni atâta timp cât cauza acestuia nu a fost rezolvată. Folosirea unor pantofi diferiți sau mersul pe jos diferit poate elimina excesul de presiune.

A fost util (23)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Beurer MP 50 Aparat pentru îndepărtarea calusului