Manual - Blaupunkt HSS501 Aparat de îndreptat părul

Aveți nevoie de un manual pentru Blaupunkt HSS501 Aparat de îndreptat părul? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.55 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Blaupunkt HSS501 Aparat de îndreptat părul, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Blaupunkt?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi o placă de îndreptat părul pe părul ud? Verificat
Nu este recomandabil să folosiți un dispozitiv de îndreptat părul pe părul ud. Pentru a obține cele mai bune rezultate, părul ar trebui să fie complet uscat.

A fost util (98)
Pot înfășura cablul în jurul dispozitivului după utilizare? Verificat
Este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece poate deteriora cablul. Cel mai bun lucru de făcut este să înfășurați cablul așa cum era atunci când produsul a fost ambalat.

A fost util (2)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Blaupunkt.