Manual Bosch AXT Rapid 200 Tocător grădină

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch AXT Rapid 200 Tocător grădină? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.55 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch AXT Rapid 200 Tocător grădină, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
55%
45%
11 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un tocător de grădină? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de o tocătoare de grădină poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (169)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Lars-Owe Hansson 24-06-2019
A funcționat bine până acum, dar acum se rezolvă imediat ce îl pornesc. Probabil strâns în orificiul de ventilație pentru că repornește dar se oprește imediat. Orificiul de ventilație ar trebui să fie mai ușor de curățat.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Azema 09-05-2020
Bună, le înghesuie pe toate cele 5 de ce vă mulțumesc pentru răspunsuri

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Bosch AXT Rapid 200 Tocător grădină