Manual Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 4.15 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Bosch. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Bosch
Model GKS 235 Turbo
Categorie Fierastraie circular
Tip fișier PDF
Mărime fișier 4.15 MB

Toate manualele pentru Bosch Fierastraie circular
Mai multe manuale pentru Fierastraie circular

Întrebări frecvente despre Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câți milimetri trebuie să iasă ferăstrăul sub materialul pe care îl tăiem? Verificat
Cel mai bine este să păstrați acest lucru la 3 mm sau mai mult. Când este mai puțin, există șansa ca materialul să se prăbușească sau să ducă la un rezultat urât.

A fost util (79) Citeşte mai mult
Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un ferăstrău circular? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un ferăstrău circular poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (30) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Bosch GKS 235 Turbo Ferăstrău circular