Manuale pentru Bosch Curatitoare presiune

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Curatitoare presiune pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot folosi mașina de spălat cu presiune pentru a-mi curăța mașina? Verificat
Da, poti. Păstrați mașina de spălat cu presiune la cel puțin 20 de centimetri de mașină și nu depășiți o presiune de 110 Bar.

A fost util (756)
Cum păstrez o mașină de spălat cu presiune în timpul iernii? Verificat
O mașină de spălat sub presiune este un produs cu piese prin care curge apa. Goliți-l întotdeauna complet înainte de depozitare pentru a preveni deteriorarea înghețului. Pentru a vă asigura că nu apar daune cauzate de îngheț, cel mai bine este să păstrați o mașină de spălat sub presiune într-un loc fără îngheț.

A fost util (142)
Ce înseamnă PSI? Verificat
PSI înseamnă Lira pe inch pătrat, indicând o cantitate de presiune. Cu cât o mașină de spălat cu presiune poate oferi mai mult PSI, cu atât mai puternică poate curăța.

A fost util (136)