Manual Bosch PTC 470 Mașină de taiat gresie

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch PTC 470 Mașină de taiat gresie? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 8.03 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch PTC 470 Mașină de taiat gresie, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre plăcile ceramice și plăcile din porțelan? Verificat
Ambele sunt fabricate din lut, dar plăcile de porțelan au o densitate mai mare. Acest lucru face ca plăcile de porțelan să fie mai puternice și mai durabile, dar și mai greu de tăiat. Aveți nevoie de instrumente și abilități specializate pentru a obține același rezultat ca și în cazul plăcilor ceramice.

A fost util (1)
Contează ce parte a plăcii am tăiat? Verificat
Da, indiferent de țiglă pe care o tăiați, cel mai bine este să o tăiați cu fața faianței în sus. Acest lucru va asigura cel mai fin finisaj și va minimiza riscul de așchiere.

A fost util (0)
Cum pot preveni ca plăcile mele să se cioplească în timp ce le tai? Verificat
Puteți aplica bandă de mascare peste partea superioară a plăcii înainte de tăiere pentru a reduce așchierea.

A fost util (0)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Bosch PTC 470 Mașină de taiat gresie