Manuale pentru Bosch Masini de taiat gresie

Mai jos, găsiți toate modelele de Bosch Masini de taiat gresie pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre plăcile ceramice și plăcile din porțelan? Verificat
Ambele sunt fabricate din lut, dar plăcile de porțelan au o densitate mai mare. Acest lucru face ca plăcile de porțelan să fie mai puternice și mai durabile, dar și mai greu de tăiat. Aveți nevoie de instrumente și abilități specializate pentru a obține același rezultat ca și în cazul plăcilor ceramice.

A fost util (1)
Cum pot preveni ca plăcile mele să se cioplească în timp ce le tai? Verificat
Puteți aplica bandă de mascare peste partea superioară a plăcii înainte de tăiere pentru a reduce așchierea.

A fost util (0)
Contează ce parte a plăcii am tăiat? Verificat
Da, indiferent de țiglă pe care o tăiați, cel mai bine este să o tăiați cu fața faianței în sus. Acest lucru va asigura cel mai fin finisaj și va minimiza riscul de așchiere.

A fost util (0)