Manual Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase

Ai nevoie de un manual pentru Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase? Mai jos puteți vizualiza și descărca manualul PDF gratuit în limba română. Acest produs are în prezent 12 întrebări frecvente, 6 comentarii și are 4 voturi cu o evaluare medie a produsului de 75/100. Dacă acesta nu este manualul dorit, vă rugăm să ne contactați.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Register your
new device on
MyBosch now and
get free benefits:
bosch-home.com/
welcome
Maşină de spălat vase
SM… SB…
[ro] Instrucţiuni de utilizare
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 6.36 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase?
Da Nu
75%
25%
4 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Luisa 29-12-2022
Care este ora pentru spalarea eco, nu o gasesc in facilitati si daca imi puteti spune orele de la toate

răspuns | A fost util (2) (Tradus de Google)
Maria 25-11-2021
Nu i-am mai pus sare de mult...si stiu ca lumineaza pilotul sa o ceara, de ce ar putea fi?

răspuns | A fost util (0) Citeşte mai mult (Tradus de Google)
Maria bizarro Alfonso 25-11-2021
A trecut mult timp de cand nu i-am pus sare...si nu stiu cum se aprinde pilotul sa o ceara, de ce ar putea fi?

A fost util (0) (Tradus de Google)
Antonio 14-08-2023
Am o mașină de spălat vase Bosch și îmi dă probleme înfundată la ieșirea apei (robinetul se deschide) încearcă să evacueze și se oprește și evacuează din nou dar apa continuă și nu o evacuează

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
Griffaton 24-04-2024
Mașina mea de spălat vase nu se mai spală și nu se mai încălzește când o pornești, există doar materie grasă

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)
Susan 11-06-2024
Mașina mea de spălat vase funcționează perfect de ani de zile. Totuși, nepotul meu s-a jucat cu butoanele (nu știu care) și acum, când programul se termină, nu trece la ciclul de uscare și se aprind indicatoarele speciale de alimentare cu apă, agent de clătire și umplere cu sare. Folosesc tablete pentru mașina de spălat vase trei în unu, fără îndoire în furtunul de apă. Ce sugerezi să fac? TIA.

răspuns | A fost util (0) (Tradus de Google)

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Bosch. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Bosch
Model SMS40E32EU
Categorie Maşini de spălat vase
Tip fișier PDF
Mărime fișier 6.36 MB

Toate manualele pentru Bosch Maşini de spălat vase
Mai multe manuale pentru Maşini de spălat vase

Întrebări frecvente despre Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

După ce mașina de spălat vase a terminat ciclul, recipientul care conține tableta nu s-a deschis. Cum este posibil acest lucru? Verificat

Această problemă este adesea cauzată de vase care blochează recipientul. Verificați acest lucru înainte de a porni mașina de spălat vase.

A fost util (7985) Citeşte mai mult

Mașina de spălat vase nu mai încălzește apa, de ce este asta? Verificat

Este probabil ca elementul de încălzire să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (7475) Citeşte mai mult

Pot folosi sare obișnuită în mașina de spălat vase? Verificat

Nu, sarea obișnuită poate conține substanțe care pot provoca deteriorarea aparatului.

A fost util (3187) Citeşte mai mult

Trebuie să-mi clătesc vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase? Verificat

Clătirea vaselor nu este necesară, dar trebuie să îndepărtați resturile mari, tari și grase. Acestea ar putea înfunda scurgerea în timp.

A fost util (1291) Citeşte mai mult

Pot deschide mașina de spălat vase cât funcționează? Verificat

Majoritatea mașinilor de spălat vase sunt echipate cu opritor de apă, ceea ce face ca programul să se oprească imediat când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă că nu va ieși apă. Cu unele modele, acest lucru poate cauza probleme în timp. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (1038) Citeşte mai mult

Ar trebui să deschid mașina de spălat vase după ce a terminat de funcționat pentru ca vasele să se usuce mai repede? Verificat

Acest lucru depinde de tipul de mașină de spălat vase și de locația mașinii de spălat vase. Unele mașini de spălat vase sunt echipate cu o caracteristică care usucă vasele după programul de spălare. În acest caz, deschiderea mașinii de spălat vase nu va avea nicio valoare adăugată. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (832) Citeşte mai mult

Mașina de spălat vase Bosch afișează eroarea „E24”, ce înseamnă asta? Verificat

Aceasta înseamnă că furtunul de scurgere este blocat sau îndoit. Eliminați eventualele blocaje și îndoiri. Dacă acest lucru nu vă ajută, trebuie să contactați producătorul.

A fost util (760) Citeşte mai mult

După ce mașina de spălat vase și-a terminat ciclul, vasele din plastic sunt încă ude, dar restul nu. De ce este asta? Verificat

Plasticul este un conductor rău de căldură, permițând produselor să se răcească rapid. Umezeala care rămâne pe ea se evaporă mult mai puțin decât de exemplu pe ceramică sau metal.

A fost util (755) Citeşte mai mult

Pot conecta o mașină de spălat vase la un cablu prelungitor? Verificat

Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat vase, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat vase, care este indicat în Watt, și verificați dacă cablul prelungitor se poate descurca. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (683) Citeşte mai mult

Este o problemă să aveți zgârieturi pe metal în interiorul mașinii de spălat vase? Verificat

Interiorul majorității mașinilor de spălat vase este fabricat din oțel inoxidabil și nu este afectat de zgârieturi.

A fost util (675) Citeşte mai mult

Pot pune obiecte din lemn, cum ar fi spatule și scânduri în mașina de spălat vase? Verificat

Nu. Obiectele din lemn pot fi deteriorate sau deformate într-o mașină de spălat vase. De asemenea, fibrele de lemn care se eliberează ar putea deteriora mașina de spălat vase. Plăcile de tăiat din lemn sunt adesea realizate cu lipici care se poate desprinde după ce ați fost de mai multe ori în mașina de spălat vase.

A fost util (669) Citeşte mai mult

Pot pune tigăi cu teflon în mașina de spălat vase? Verificat

Da, poti. Cu toate acestea, tigaia se va purta mai repede decât atunci când este curățată manual. Când curățați manual o tigaie cu teflon, nu folosiți niciodată un spălător, ci folosiți un burete moale sau o cârpă.

A fost util (669) Citeşte mai mult
Manual Bosch SMS40E32EU Maşină de spălat vase

Produse asemanatoare

Categorii relevante