Bosch SMS46KI00E Maşină de spălat vase

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch SMS46KI00E Maşină de spălat vase? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.96 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch SMS46KI00E Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Alăturați-vă conversației despre acest produs

XX 24-09-2020
1. Am cumparat o masina de spalat vase independenta inox, care a venit cu capac de carton plastifiat argintiu si spate de pisla 2. Masina a venit cu jumatate din dispozitivele de organizare vase 3. Nu am gaslit in prospect explicatii legate de anumite afisaje care blocheaza masina, cum ar fi litera L, care nu este defectiune 4. A avut 2 defectiuni, remediate rapid de service

răspuns | A fost util (0)
Acest manual a fost publicat inițial de Bosch.