Manual Braun 9297cc Aparat de ras

Aveți nevoie de un manual pentru Braun 9297cc Aparat de ras? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 10.01 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun 9297cc Aparat de ras, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)
Care este diferența dintre capurile de bărbierit vibrante și rotative? Verificat
Aceasta este în mare parte o chestiune de nevoi și preferințe personale, dar, în general, se poate spune că lamele din capurile vibratoare ale aparatului de bărbierit se mișcă mai repede și, prin urmare, oferă rezultate mai rapide. Un cap de ras rotativ poate ajunge mai ușor la anumite zone ale feței.

A fost util (73)
În ce direcție ar trebui să mă bărbieresc? Verificat
În majoritatea cazurilor se recomandă bărbierirea cu direcția creșterii părului. Acest lucru reduce riscul apariției pielii iritate și a părului încarnat.

A fost util (72)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun 9297cc Aparat de ras